(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Veljekset Keskinen Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
Mistä maailmankaikkeuden hyvä Onni on peräisin? Sitä ei kukaan varmuudella pysty kertomaan. Varmaa on kuitenkin se, että sukupolvilta toisille vuosituhansien ajan kulkeneiden tarinoiden mukaan Onnettaren kotipaikka sijaitsee tarujen ja legendojen luvatussa maassa, luonnonkauniissa Suomessa.

Lähes keskellä Suomea on pienen pieni kylä, OnnenKylä. Kansan suussa kylän nimi on muotoutunut jo ammoisina aikoina lyhyesti ja ytimekkäästi Tuuriksi. Tuuri on aivan tuiki tavallinen, viidensadan asukkaan suomalainen kylä keskellä metsäistä Etelä-Pohjanmaata. Mikä sitten erottaa Tuurin kaikista muista maailman pienistä, tavallisista kylistä ja tekee siitä niin ainutlaatuisen? Aivan oikein, Onnettaren läsnäolo.

Haluatko sinä olla Onnettaren roolissa ja antaa upeita asiakaskohtaamisia Suomen suurimman kyläkaupan asiakkaille kesällä 2019?

Etsimme reippaita ja iloisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin työtehtäviin Veljekset Keskisen ravintoloihin.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Kesä Veljekset Keskisellä on vauhdikas, joten toivomme sinulta erityisesti joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä! Edellytämme, että puhut sujuvasti suomea ja kykenet palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi Suomen Suurimman kyläkaupan ravintolamaailman pyörteissä.

Kyläkaupassa on varaa mistä valita, kahvilatarjoilijasta ala’carte tarjoilijan työtehtäviin. Tehtävänimikkeesi voi olla vaikkapa kassatarjoilija, pikaruokatyöntekijä, tiskari tai saliapulainen. Kerrothan siis hakemuksessasi, millaisissa työtehtävissä viihtyisit parhaiten!

Sinulla tulee hygieniapassi ja salmonellatodistus suoritettuna ennen työsuhteen alkua. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko/kesäkuussa. Kesän kiireisimpinä kuukausina työtunteja on tarjolla varmasti niin paljon kuin jaksat tehdä! Työaika mukailee Veljekset Keskisen aukioloaikoja ma-su pääasiassa klo 9.00 – 21.00 välillä.
Autamme tarpeen mukaan myös asuntoasioissa.

Potkaiseeko onni sinua, jätä hakemuksesi jo tänään!

Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.