(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Veljekset Kellola Oy
Veljekset Kellola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys. Yritys tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa yritys palvelee ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkijaverkosto varmistavat riittävän kapasiteetin suurienkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisten projektien toteuttamiseen.

Haemme asiakasyrityksellemme Veljekset Kellola Oy:lle KESÄTYÖNTEKIJÄÄ maanrakennuksen avustaviin tehtäviin monipuolisiin työmaakohteisiin Raaheen ja Pyhäjoelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa ja jatkuvat elokuun loppuun saakka.

Toivomme hakijoilta:
- Täysi-ikäisyyttä
- Reipasta ja positiivista asennetta
- Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön

Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme työntekijälle:
- Asianmukaisen perehdytyksen
- Monipuolisen tehtävän hyvässä työyhteisössä ja arvokasta työkokemusta

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus pikaisesti tulemaan oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, ja voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia sekä hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.