(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä vastuullisen sijoittamisen tiimiin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme vastuullisen sijoittamisen tiimiin kesätyöntekijää

Vastuullinen sijoittaminen on yksi Varman kehittämisen painopisteistä. Varmassa vastuullisella sijoittamisella pyritään parempiin sijoitustuottoihin, välttämään vastuuttomasta toiminnasta realisoituvia sijoitusriskejä sekä tunnistamaan sijoituskohteiden liiketoimintaympäristöjä muovaavat megatrendit.

Vastuullisen sijoittamisen kesätyöhön kuuluu

  • word-, power point ja excel -tiedostojen analysoimista ja kehittämistä
  • prosessikuvausten luontia sekä kirjallisen sisällön tuottamista vastuullisesta sijoittamisesta

Toivomme että, olet kiinnostunut vastuullisesta sijoittamisesta ja hallitset perusjärjestelmät. Työ edellyttää hyvää excel-osaamista sekä kykyä omaksua nopeasti uusien tietojärjestelmien käyttö sekä kiinnostusta tekstin tuottamiseen.

Kaikissa sijoitustoiminnon tehtävissä odotetaan sujuvaa englannin kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja perustietoa sijoitusinstrumenteista. Tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.
 
Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja leikkimielisiin kisoihin sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legoilla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.
 
Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Toimitalomme on esteetön ja savuton. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää Varman kesätyöpaikoista.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus 5.2.2020 mennessä.