(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä varastotyöhön Martinlaakson voimalaitokseen
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme Martinlaakson voimalaitoksen varastoon kesätyöntekijää ajalle 2.5. – 30.9.2018. 

Tehtäviisi kuuluu työkalujen ja varaosien luovutusta ja vastaanottoa, pienimuotoista työkalujen kunnostusta sekä varaston järjestyksen ylläpitoa. Tarvittaessa huolehdit myös tavaroiden noudosta ja jakelusta voimalaitoksen ulkopuolelle.

Tehtävässä menestyy monenlaisella taustalla; voit olla esimerkiksi ammattikouluopiskelija varasto- tai logistiikkalinjalta tai korkeakouluopiskelija logistiikan tai talouden alalta. Toivomme sinun olevan tarkka, omatoiminen sekä huolellinen. Tietojärjestelmäosaaminen ja ostoprosessin perusteiden ymmärtäminen helpottavat tehtävässä menestymistä. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Käythän lisäksi jättämässä vastauksesi videohaastattelukysymyksiimme osoitteessa: https://www.recright.com/interview/public/837f1fdc29228d019e8b0df9c549bfd6157e. 

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.