(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä varastoon
Projecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Projecta Oy
Projecta on teollisuuden kone- ja komponenttitoimittaja, joka tuottaa asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja. Ratkaisujen tuottavuus syntyy yhteistyöstä asiakkaan kanssa sekä toimialakokemuksesta. Kokemusta ei voi ostaa, se täytyy ansaita vuosien työllä.
Asiantuntemuksen lisäksi Projectan toimintaa leimaa ammattimaisuus. Välitämme ainoastaan ratkaisuja, jotka ovat tarkoitettuja tuloksentekoon. Olemme ihmisiä, mutta pyrimme täydellisyyteen. Rapatessa joskus roiskuu, mutta tavoittelemme kovan luokan laatua kaikessa tekemisessä.
Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen teknologian asiantuntija yli 70 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja teemme sen 45 huippuammattilaisen voimin.
Toimenkuva
Haemme nyt kesätyöntekijää varastoon. Yleisten varastotöiden lisäksi teet keräilyä, tuotteiden pakkausta, noutoa hyllyistä sekä mahdollisesti pääset myös trukin puikkoihin. Töitä tehdään arkipäivisin klo 8:00-16:00. Tehtävä alkaa kesäkuun alusta kestäen elokuun loppuun.
Odotamme sinulta
Tässä työssä vaaditaan särmää työasennetta, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimiskykyä. Jos sinulla sattuu olemaan trukinajokokemusta onkin melkein kaikki speksit täytettynä!
Muut tiedot
Liity siis mukaan mukavaan työporukkaan ja laita hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
3 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2019 mennessä.