(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä varastoon Korsoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Kiinnostaako kesätyö varastossa Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella? Pystytkö sitoutumaan töihin koko kesäksi?

Asiakkaamme Korsosta etsii siistiin ja turvalliseen varastoonsa reippaita ja asiallisia kokoaikaisia kesätyöntekijöitä monipuolisiin varaston tehtäviin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Korson juna-aseman läheisyydessä. Töitä tehdään päivävuorossa klo 8.30 - 16.30 välisenä aikana. Työt alkaa toukokuussa ja kestää elokuun loppuun saakka. Töihin pitää pystyä sitoutumaan koko kesän ajaksi. Hyvin kesällä töissä pärjänneellä henkilöllä saattaa olla mahdollisuus jatkaa Baronan kautta töissä myös syksyllä, mutta tästä pitää sopia erikseen elokuussa työtilanteen mukaan.

Työpaikalla tehdään kaikkia varaston yleisiä töitä kuten keräilyä, pakkaamista, hyllyttämistä, vastaanottamista ja lähettämistä. Aikaisempi työkokemuksesi, kiinnostuksesi ja ominaisuutesi vaikuttavat siihen, minkälaisia työtehtäviä kesän aikana sinulla tulee vastaan. Erilaisten trukkien hallitseminen ja varastotyökokemus lasketaan eduksi paikkaa hakiessa. Erityisesti aikaisempi kokemus korkeakeräilytrukin käyttämisestä on iso etu paikkaa hakiessa. Eniten arvostamme kuitenkin työntekijän luotettavuutta sekä hyvää asennetta työntekijävalintoja tehdessämme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja suomenkielentaitoinen, hae välittömästi! Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti kun sopivat henkilöt löytyvät.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!