(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä varastoon Korsoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Kiinnostaako kesätyö varastossa Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella? Pystytkö sitoutumaan töihin koko kesäksi?

Asiakkaamme Korsosta etsii siistiin ja turvalliseen varastoonsa reippaita ja asiallisia kesätyöntekijöitä monipuolisiin varaston tehtäviin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Korson juna-aseman läheisyydessä. Töitä tehdään päivävuorossa klo 8.30-16.30 välisenä aikana. Työ alkaa toukokuun aikana ja kestää elokuun loppuun saakka. Töihin pitää pystyä sitoutumaan koko kesän ajaksi. Hyvin kesällä töissä pärjänneellä henkilöllä saattaa olla mahdollisuus jatkaa Baronan kautta töissä myös syksyllä.

Työpaikalla tehdään pääsääntöisesti tuotteiden keräilyä, mutta työssä on mahdollista päästä tekemään hyllytystä, pakkausta, vastaanottamista ja lähettämistä. Aikaisempi työkokemuksesi, kiinnostuksesi ja ominaisuutesi vaikuttavat siihen, minkälaisia työtehtäviä kesän aikana sinulla tulee vastaan. Erilaisten trukkien hallitseminen ja varastotyökokemus lasketaan eduksi paikkaa hakiessa. Erityisesti aikaisempi kokemus korkeakeräilytrukin käyttämisestä on iso etu paikkaa hakiessa. Eniten arvostamme kuitenkin työntekijän luotettavuutta sekä hyvää asennetta työntekijävalintoja tehdessämme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja suomenkielentaitoinen, hae paikkaa välittömästi! Täytämme paikat huhtikuun alkuun mennessä!