(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, varasto
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme varaston tiimiimme kesän ajaksi touko-elokuulle varastotyöntekijää, joka on kiinnostunut työskentelemään kasvavassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.


Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu

  • Materiaalin vastaanottotarkastus ja hyväksyntä
  • Materiaalin purkaminen ja hyllytys varastopaikoille sekä ostopyyntöjen kerääminen
  • Lähetysten valmistelu
  • Varaston yleiset järjestelytehtävät
     

Toivomme sinulta

Itsenäistä työskentelyotetta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja sekä hyvää yleiskuntoa, koska työhön kuuluu fyysistä nosto- ja purkutyötä. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi omaat perus IT-taidot (MS Office) ja pystyt kommunikoimaan englanniksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta logistiikasta, tuotannonohjausjärjestelmistä sekä LEAN-osaamisesta mutta tärkeintä on positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja halu oppia uusia asioita. Olet ehkä logistiikka-alan opiskelija ja mahdollisesti kiinnostunut jatkamaan töitä kesän jälkeen osa-aikaisesti opiskelujen ohella. Työ on porrastettua päivätyötä.
 

Tarjoamme sinulle turvallisen työympäristön ja loistavat työkaverit, kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä arvokasta diagnostiikka-alan työkokemusta.
 

Odotamme kuulevamme sinusta 1.3.2020. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä mahdollisesti ennen määräajan umpeutumista, joten toimi nopeasti. Täytä hakemuksesi Radiometerin Career-sivustolla klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Toivomme, että pystyt aloittamaan kesätyössä heti toukokuun alussa ja että pystyt työskentelemään meillä elokuun loppupuolelle asti. Radiometer Turku Oy on tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.