Kesätyöntekijä, Varasto
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Oletko reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, joka etsii kesäksi mahdollisuutta näyttää taitonsa ja osaamisensa? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia mukavassa ja innostavassa porukassa? Hae meille kesätöihin ja pääset katsomaan näköalapaikalta kasvavan ja vakaan yrityksen toimintaa.

Haemme nyt Espoon Olarinluoman varastoomme hyvällä asenteella varustettua kesätyöntekijää.

Sinun roolisi

Tehtäviisi kuuluvat toimituksien vastaanottaminen, tarkistaminen ja kirjaaminen. Keräät, pakkaat ja lähetät tilauksia ja huolehdit myyntitilausten kirjaamisesta järjestelmään. Palvelet varaston asiakkaita ja huolehdit omalta osaltasi varaston järjestyksestä ja siisteydestä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää, IT-taitoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, itseohjautuvuutta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä sekä trukinajotaito katsotaan eduksi. Toimit yhteistyössä eri henkilöstöryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle päiväaikaan sijoittuvan kesätyön sekä hyvät mahdollisuudet oppia uutta. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii mukava varastotiimi.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mielellään jo huhtikuun aikana.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Samuli Sutinen, samuli.sutinen@ta.fi.   

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 31.3.2019 sähköpostilla rekry@ta.fi.  Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimithan siis nopeasti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241492
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Varastopäällikkö Samuli Sutinen