(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, varasto
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme pieneen varaston tiimiimme kesän ajaksi varastotyöntekijää, joka on kiinnostunut työskentelemään kasvavassa yrityksessä.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.

 

Työtehtäviisi kuuluvat

  • Materiaalin vastaanottotarkistus ja hyväksyntä
  • Materiaalin purkaminen lähetyspakkauksista, hyllytys tuotannon varastopaikoille sekä ostopyyntöjen kerääminen.
  • Lähetystoiminta: pakkaaminen, lavaaminen, keräilyjen kuittaus ja lähetyspapereiden luonti sekä kuljetusten tilaus
  • Varaston yleiset järjestelytehtävät

 

Toivomme sinulta

Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja sekä hyvää yleiskuntoa, koska työhön kuuluu fyysistä nosto- ja purkutyötä. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi omaat perus IT-taidot (MS Office) ja pystyt kommunikoimaan englanniksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta logistiikasta, tuotannonohjausjärjestelmistä sekä LEAN-osaamisesta, mutta tärkeintä on positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja halu oppia uusia asioita. Olet ehkä logistiikka-alan opiskelija ja mahdollisesti kiinnostunut jatkamaan töitä kesän jälkeen osa-aikaisesti opiskelujen ohella. Kesätyö varastossa on porrastettua päivätyötä.

 

Tarjoamme sinulle

Mukavat työkaverit, monipuoliset työtehtävät sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin. Meillä välitetään työntekijöistä tarjoamalla henkilöstöetuuksia kuten hierontaetuja, taukokahvit ja viikoittain myös hedelmiä.

 

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostiosoitteeseen info@radiometer.fi  Odotamme kuulevamme sinusta 28.2.2019 mennessä. Otsikoi viestisi Kesätyöntekijä, varasto. Toivomme, että pystyt aloittamaan kesätyössä heti toukokuun alussa ja että pystyt työskentelemään meillä elokuun loppupuolelle asti.

 

Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä mahdollisesti ennen määräajan umpeutumista, joten toimi nopeasti. Radiometer Turku Oy on tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin.