(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Varaosapuolen operatiivinen osto
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Haemme oston kesäharjoittelijoita Distribution Center Europen vara- ja kulutusosapuolelle Tampereelle. Kesäharjoittelijat tuuraavat vakituisia ostajia heidän kesälomiensa aikana. Työtehtäviin kuuluu mm. ostotilausten luonti, tilauskannan seuranta ja päivitykset, toimittajayhteistyö sekä ostotietojen päivitys tietokantoihin.

Menestyäksesi

Tehtävä soveltuu hyvin korkeakouluopinnoissa jo pidemmälle edenneelle opiskelijalle; tekninen koulutus on tehtävässä eduksi.

Menestyksekkäältä hakijalta odotamme:

  • aktiivista otetta työhön
  • kykyä työskennellä paineen alla sekä kykyä saavuttaa asetetut aikataulut
  • kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja, SAP- tuntemus on eduksi
  • positiivista asiakaspalveluhenkeä
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.