(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä varainhankintaan (osa-aikatyö)
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy etsii asiakasyritykselleen myynnillisiä VARAINHANKKIJOITA kesätöihin heinä-elokuussa toimistolla tapahtuvaan puhelintyöhön ympäri Suomen.

Oletko ahkera asiakaspalvelun- ja myynnin ammattilainen tai tulevaisuuden myyntihirmu? Mikäli osaamisesi ja asenteesi täsmää tähän, haluamme tarjota HIRMUkehittävän uravaihtoehdon sinulle. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ei kuitenkaan ole välttämätöntä – tässä työssä opit takuulla paljon!

Tehtäväsi on puhelimitse myydä Suomen Olympiakomitean ja 15 muun urheilujärjestön käynnistämää, Suomen suurinta ja monipuolisinta tavara-arpajaista. Arpajaisten tuotoilla tuetaan Suomen nuorten liikuntaa. Tule toteuttamaan arpajaisunelmia ja edistämään suomalaista urheilua!

Tässä työtehtävässä sinulle tarjotaan kattava perehdytys ja läpi kesätyöurasi jatkuva koulutus. Pääset mukaan energiseen ja huipputuloksiin kannustavan työyhteisöön, jossa pääset kehittymään. Työaikasi ovat joustavat ja pohjapalkka vastaa TES:iä, jonka päälle saat vielä kattavan provision. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi jo tänään sähköpostitse rekry@hirmu.fi tai suoraan rekrytointijärjestelmäämme tästä. Viimeinen hakupäivä on 18.7.2018.

Lisätiedot Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy / 044 2429928.