(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä vammaispalvelujen asumispalveluihin, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Työavain 2-120-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.06.2018 (päättyy 31.07.2018)
Hakuaika päättyy 16.03.2018 kello 15:45
Niittymaan asumisyksikkö, Niittymaanaukea 4B 02200 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Vammaispalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin vammaispalvelujen asumispalvelut tarjoavat monipuolisia palveluita toimintakyvyltään eritasoisille vammaisille henkilöille. Ympärivuorokautisia palveluja tarjoavissa asumisyksiköissä ohjataan ja avustetaan asukkaita elämään itsenäistä ja omannäköistään elämää. Haemme Niittymaan asumisyksikköön kahta (2) kesätyöntekijää (1) kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kesätyöntekijän työ sisältää kodinhoidollisia tehtäviä asukkaiden kodeissa, ulkoilua ja viriketoimintaa asukkaiden kanssa sekä muita avustavia tehtäviä asumisyksikössä.

Kesätyö ajoittuu joko kesä- tai heinäkuulle sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Arvostamme reipasta työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1000 € / kk
Työaika: 30h/vko / 6h/pvä

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, työllisyyspalvelut, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä

Vastaava ohjaaja Katariina Savolainen
043 825 0428
etunimi.sukunimi@espoo.fi