(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Valvomoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

HUOMIO Kuopio! Onko kesätyö vielä hakusessa? Tässä olisi mielenkiintoinen pesti tarjolla

 

KESÄTYÖNTEKIJÄ VALVOMOON

 

hoidat asiakkaidemme ja asiakasyritystemme asiakkaiden päivystysaikaisesta palvelun puhelimitse. Työhösi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten asiakasyhteydenottojen käsittely kiireellisyysluokitusten mukaisesti, vikailmoitusten vastaanotto ja käsittely, kiinteistöjen kaukovalvonta sekä erilaisten hälytys- ja rakennusautomaatiojärjestelmien valvonta. Hakemamme henkilö on valmis tekemään töitä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, sillä työ painottuu näihin aikoihin. Työtä voi siis olla milloin tahansa, sillä valvomo ei nuku koskaan. Tehtävä on määrä-aikainen.

Puhelinasiakaspalvelutaidot ovat vahvuutesi ja sinulla pysyy useammatkin langat yhtä aikaa käsissä. Kiiretilanteissa priorisointitaitosi ovat huippuluokkaa. Olet tottunut tietokoneella työskentelijä ja omaksut eri järjestelmät pikavauhtia. Puhelut hoidat ongelmitta niin suomeksi kuin englanniksikin. Takataskustasi löytyy myös vartijakortti.

Älä aikaile vaan hae heti nettisivuillamme osoitteessa www.lt.fi/toihin. Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.