(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä valmistelukoordinaattorin tehtäviin johdon sihteeristön kansainväliseen toimistoon
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Elämäsi kesätyöpaikka

Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi. Arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Meillä nämä eivät ole vain sanahelinää vaan sitä aitoa arjen tekemistä. Vaikka olemme vakaa, emme suinkaan ole vakavia. Se, että olemme ylpeitä pankkilaisuudestamme, ei ole salaisuus.

Etsimme nyt kansainväliseen toimistoon valmistelukoordinaattorin tehtäviin sinua,

KESÄTYÖNTEKIJÄ 

Pääset tulevassa työssäsi yhdessä tiimin kanssa osallistumaan johtokunnan jäsenten kansainvälisten kokousten sisäisiin valmisteluihin. Tehtäviisi kuuluu asiakirjojen sisäistä jakelua, sähköistä asiakirjahallintaa ja kokousmateriaalin kokoamista johtokunnan jäsenille.  Lisäksi tehtäväsi sisältävät erilaisia hallinnollisia tehtäviä ja tarpeen mukaan avustamista esimerkiksi virtuaalisten kokousten järjestämisessä ja erilaisten tapaamisten koordinoinnissa. Työssä pääset tutustumaan syvällisesti SharePointin käyttöön, viranomaisvelvoitteen mukaiseen asiakirjahallintaan ja saat arvokasta käytännön työkokemusta finanssimaailman asiantuntijaorganisaatiossa. 

Virkasuhde on 3-4 kuukauden määräaikainen kesätyö sijoittuen sopimuksen mukaan aikavälille 17.5.2021-12.9.2021. Tehtävän palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Johdon sihteeristön kansainvälinen toimisto on yhdeksän sitoutuneen ja osaavan ammattilaisen ryhmä. Olemme yhdistelmä pidemmän linjan pankkilaisia ja nuorempia osaajia. Meitä yhdistää kiinnostus vaikuttaa kansainvälisiin asioihin ja inspiroidumme mahdollisuudesta tehdä tärkeää työtä ylimmän johdon läheisyydessä.

Mitä voit odottaa meiltä? 

  • näköalapaikkaa eurojärjestelmän ja EKPJ:n toimintaan ja päätöksentekoon
  • mahdollisuutta tehdä yhteistyötä laaja-alaisesti pankin asiantuntijoiden kanssa   
  • monipuolista tehtäväkokonaisuutta
  • avointa keskustelua 
  • hyvää työilmapiiriä

Tarjoamme vastuullisia työtehtäviä, joihin perehdytämme kattavasti, sekä mukavat ja tukea antavat kollegat. Suomen Pankissa ahkeroi lisäksesi kymmeniä kesätyöntekijöitä, joiden kanssa pääset verkostoitumaan kesän aikana.

”Haluan kokea tekeväni hyödyllistä työtä, jolla on yhteiskunnan ja tulevaisuuden kannalta merkitystä. Haluan mahdollisuuden vaikuttaa omalla tekemiselläni ja asiantuntemuksellani koko työyhteisön lisäksi myös ympäröivää maailmaan.”

Suomen Pankin sisäinen tutkimus työn merkityksellisyydestä

Entä mitä odotamme sinulta?

  • AMK-opintoja mieluiten pääpaino johdon assistenttityössä ja kielissä
  • huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
  • aitoa kiinnostusta koordinaattorin tehtäviin
  • keskeisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa, erityisesti SharePointin hallinta katsotaan eduksi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Katsomme eduksi Suomen Pankin tuntemuksen sekä kokemuksen toimistotöistä.

Lisätietoja kansainvälisen toimiston toiminnasta löydät  johdon sihteeristön verkkosivuilta. Kesätyöhön Suomen Pankissa voit tutustua myös kesätyöntekijöiden blogien kautta. Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. 

”Yhteistyöllä, avoimesti keskustellen, jokaisen vahvuuksia hyödyntäen saadaan aikaiseksi enemmän ja parempia tuloksia.”  Suomen Pankin sisäinen tutkimus

Suomen Pankki on Suomen kansallinen keskuspankki ja eurojärjestelmän jäsen. Rakennamme taloudellista vakautta. Olemme yhteiskunnallisesti merkityksellisiä, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tarjoava vakaa ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään johtamiseen. Kansainvälinen yhteistyö on arkipäiväämme. Meille henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeitä. Arvostamme toinen toisiamme ja meillä on hyvä työilmapiiri. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.