(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä vakuutuspalveluihin palveluneuvojaksi
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Palveluneuvoja Varman vakuutuspalveluihin


Vakuutuspalveluissa palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita kokoluokasta riippumatta heidän TyEL -ja YEL -vakuutusasioissaan koko vakuutuksen elinkaaren ajan asiakaskokemusta vaalien.

Palveluneuvojan tehtävässä pääpaino on puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa asiakaspalvelussa ja neuvonnassa. Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu myös:

•    TyEL- ja YEL-vakuutusten kokonaisvaltainen hoito 
•    vakuutusmaksujen hoito
•    aktiivinen osallistuminen palvelujen ja toimintatapojen kehittämiseen.

Toivomme sinulla olevan innostusta asiakaspalveluun ja arvostamme ruotsin- ja englanninkielen taitoa. Sopiva koulutustausta näihin tehtäviin on ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävä tutkinto, esim. tradenomin tutkinto.

Varmalaiset arvostavat yhtiön tarjoamia kehittymismahdollisuuksia, hyvää esimiestyötä sekä osaavia ja sparraavia työkavereita. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat uutta työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä tietohallinnon parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää Varman kesätyöpaikoista.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus 5.2.2020 mennessä.