(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä (Urheiluakatemia), Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on jäsentensä omistama osuuskunta. Omistajapohja koostuu noin 98 500 pohjoiskarjalaisesta, joille me PKO:laiset tuotamme palveluja ja etuja päivittäin. PKO:lla on 14 kunnan ja kaupungin alueella 115 toimipaikkaa, jotka työllistävät reilu 1 400 henkilöä. Meillä saa kokeilla ja yrittää eikä epäonnistumista tarvitse pelätä. Lue lisää meistä: pko.fi

Tuemme yhdessä PKO:n ja Joensuun Urheiluakatemian kanssa pohjoiskarjalaisten urheilijoiden työllistymistä.

Haemme asiakkaallemme PKO:lle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Joensuuhun sekä lähikuntiin.

Rekrytoinnin kohderyhmänä ovat Joensuun Urheiluakatemiaan kuuluvat opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita PKO:n tarjoamista työmahdollisuuksista kesän ajalle.

Työtehtäviä on tarjolla seuraavissa toimipisteissä Joensuussa:

- Prisma
- ABC (Siihtala ja Marjala)
- Sokos Hotel Kimmel ja Vaakuna
- S-market myymälät.

Lisäksi töitä on maakunnan S-marketeissa (mm. Koli, Lieksa, Nurmes, Kesälahti).

Työhösi kuuluu avustavia kaupan tai ravintolan tehtäviä. Työ voi sisältää toimipisteestä riippuen esim. kuorman purkua ja hyllytystä, kassatyötä, keittiön avustavia töitä tai hotellihuoneiden siivousta.

Kaikki tehtävät ovat osa-aikaisia ja urheilijoiden aikatauluihin sovitettavissa. Minimituntimäärästä sovitaan työsopimuksessa (esim. min. 15h/vko) ja voit valita haastattelun yhteydessä sinulle sopivimman tuntimäärän ja toimipisteen. Voit myös esittää toiveen työskentelyajankohdasta ja työn kestosta (1-2kk). Tarjoamme sopimuksia, joissa on vain arkivuoroja sekä sopimuksia, joissa on myös viikonloppuvuoroja.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta - tämä on loistava mahdollisuus saada myönteisiä työelämän ensikokemuksia.

Toivomme sinulta ennen kaikkea ahkeruutta, yhteistyötaitoja ja motivaatiota työtä kohtaan. Olet innokas oppimaan uutta ja kohtaat asiakkaan reippaalla asenteella. Sinulla on myös mahdollisuus sitoutua joustavaksi muokattuun kesätyöpakettiin työsuhteen ajaksi. Kassatyössä odotamme 18 vuoden ikää, muissa tehtävissä voit olla nuorempikin. Jos haluat työskennellä keittiötehtävissä, odotamme sinulta hygieniapassia sekä salmonellatodistusta (toimitettava viimeistään työn alkaessa).

Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa. Palkkasi määräytyy tehtävästä riippuen joko kaupan alan tai matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.


Tarjoamme sinulle:

- Näytön paikan yhdellä maakuntamme suurimmista työnantajista
- Kannustavan ja kehittävän työyhteisön
- Monipuolisia työtehtäviä sekä joustavuutta urheilun ja työn yhteensovittamiseksi
- Arvokasta työkokemusta urheilun ja opiskelun oheen sekä verkostoja tulevaisuuden varalle
- Työntekijäetuja yhteistyökumppaneidemme kautta


Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-15), satu.pirhonen@go-on.fi

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Valinnat tehdään maaliskuun aikana ja valituille järjestetään yhteinen perehdytystilaisuus huhtikuussa.

Tule tekemään yhdessä töitä PKO:n asiakkaita varten!


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).