(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä työskentelemään sähköverkon mittaustiedon pariin
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme Verkkopalvelut-tiimiin kesätyöntekijää ajalle 2.5. – 30.8.2019. 

Verkkopalvelut-tiimissä huolehdit sähkön etäluenta- ja mittaustiedonhallintajärjestelmän operoinnista, jotta mittaustiedot saadaan laadukkaasti eri osapuolien käyttöön. Työskentelet tiimissä, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa valvoa järjestelmien toimivuutta ja käytettävyyttä. Hoidat myös asiakkaiden sähkötoimituksen kytkentöjä tietojärjestelmillä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan ammattikorkea- tai korkeakouluopintoja. Tulet menestymään tehtävässä, kun sinulla on järjestelmällinen työskentelytapa ja työskentelet sujuvasti yhteistyössä eri yhteistyökumppaniemme kanssa. Arvostamme motivoitunutta, yhteistyökykyistä ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.