Kesätyöntekijä työnjohtoharjoittelijan tehtävään
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Tulisitko vastuulliseen kesäduunipaikkaan harjoittelemaan opiskelualasi töitä käytännössä?

Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää työnjohtoharjoittelijan tehtävään Kouvolan alueelle

Tässä tehtävässä toimit huoltopäälliköiden tukena ja varmistat osaltasi laadukkaan palveluntoimituksen sopimusasiakkaille. Tehtävät liittyvät esim. tuotannon työnjohtotehtäviin, avustaviin hallintotehtäviin, tarjouslaskentaan sekä mahdollisiin sijaistamistehtäviin. Kesätyö sijoittuu huhti-elokuun 2020 ajalle.

Mikäli sinulta löytyy alla lueteltuja asioita ja sinulla riittää innokkuutta hyvään asiakaspalveluun sekä uuden opetteluun, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2020 kesäcavereista:

  • Opiskelet AMK:ssa talotekniikka-/kiinteistöalaa tai olet vastavalmistunut
  • Sinulla on hieman kokemusta kesätöiden kautta aiemmilta vuosilta

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa, mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneille Mehwishille (lue tarina) ja Larille (lue tarina) kuuluu nyt. Lisää kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri.

Ei haluta leveillä, mutta kesäcaverit arvioivat Caverionin vuoden 2019 Vastuullisimmaksi kesäduunipaikaksi 1000plus-sarjassa. Lisäksi 100 % Caverionin kesäcaverikyselyyn 2019 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 23.2.2020 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot