(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä työkoneiden puhdistustehtäviin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018Työn kuvaus:
   
Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Olemme myös osa Ramirent-konsernia, joka toimii 10:ssä Euroopan maassa.
 
Haluamme panostaa ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen ja tämä onnistuu vain osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla. Pitkät asiakassuhteet luovat perustan toiminnallemme - tämä sama pätee myös pitkiin työsuhteisiin. Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön terveydestä ja hyvinvoinnista. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, tavoitteemme on kehittää niin meitä kuin yritystäkin.
 
Ramirent - More than machines® www.ramirent.fi.
 
Haemme Ramirent Finland Oy:n osaavien ammattilaisten avuksi reipasta kesätyöntekijää vuokrakoneiden ja -laitteiden puhdistus- ja pesutyöhön. Työtehtävä on kokoaikainen määräaikaisuus elokuun loppuun saakka. Palkkaus määräytyy kaupan työehtosopimuksen mukaan.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu palautuvien vuokrakoneiden pesu-, puhdistus- ja siirtotyöt. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu muita asiakasnoutotöitä.
 
Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta aikaisempaa koneajokokemusta sekä ripeää otetta työhön. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut tekemiseen. Olet joustava, luotettava ja osaat toimia itsenäisesti.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta ammattilaisten joukossa, alan johtavassa yrityksessä.
 
Hakeminen:
Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 29.04.2018 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16 p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Konepesuri


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu