(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä (Tuuri)
OP Alavus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

OPn kesätyöhaku on jälleen auki – hae mukaan jo tänään!

 

Tarjoamme vuosittain maanlaajuisesti sadoille nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta ammattilaistemme tukemana. Haemme tulevalle kesälle Alavuden Osuuspankkiin, Tuurin konttoriin kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme kesää.

 

Kesätyöntekijä

                                                                

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Tämän lisäksi hoidat konttorin markkinointia erilaisissa Tuurin kesätapahtumissa sekä sosiaalisessa mediassa.

 

 

Menestyksen avaimet

 

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä ja sosiaalinen media on sinulle tuttu työkalu markkinoinnissa. Arvostamme markkinointiosaamista sekä kykyä heittäytyä mukaan muuttuviin tilanteisiin.

 

Meillä on siis haussa positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua niin päivittäispalveluissa kuin tapahtumissakin.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OPn tarjoamista kesätyömahdollisuuksista sekä aikaisempien kesätyöntekijöidemme uratarinoita.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Päivi Saranpäähän p. 050 5883669. Soittoajat 7.2. klo 15:00-16:30 tai 14.2. klo 15:00-16:30.

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 24.2.2019 mennessä osoitteessa careers.op.fi -sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haemme kesätyöntekijöitä touko-elokuulle, ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan.

 

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.