(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tutkimustiimiin, Delete Finland Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Asiakasyrityksemme Delete Finland Oy hakee nyt sisäilman tutkimustiimiinsä kehittymisintoista ja toimeen tarttuvaa kesätyöntekijää, jolla on asenne kohdallaan! Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus laajentaa ja kehittää omia taitojasi osana ammattitaitoista sekä kunnianhimoista tiimiä. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään.
KUVAUS
Tehtävänäsi on työskennellä Delete Finland Oy:n tutkimustiimissä erilaisissa sisäilmatutkimuksen tukitehtävissä oman osaamisesi mukaan. Tässä työssä asenne merkitsee enemmän kuin kokemus ja sinulta odotetaankin ennen kaikkea yrittäjämäistä asennetta ja kykyä tarttua toimeen!

Tarjoamme

Kesätyön alan markkinoiden (Pohjoismaiden) johtavassa yrityksessä

Kannustavan työympäristön sekä perehdytyksen

Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun

Kiinnostavia ja vaihtelevia työkohteita Pk-seudulla.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään tutkimustiimissä, jossa teet työtä pääosin sisäilmatutkimuksen sekä haitta-aine tutkimuksen parissa. Suurin osa työstäsi koostuu avustavista tehtävistä, joissa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä tukemaan tiimiäsi. Työskentely vaatii aktiivisuutta sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Työtehtäväsi vaihtelevat tarpeen mukaan ja tehtäviisi kuuluu myös esimerkiksi:

Dokumentointi sekä raportointi

Asiakastyö (kohteissa vierailu sekä asiakastapaamiset)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (esimerkiksi AMK insinööri tai DI, voit myös olla juuri valmistumassa)

Kyky työskennellä osana tiimiä

Sujuva suomen ja englannin kielitaito

B-luokan ajokortti, sillä työ on liikkuvaa.


Katsomme eduksi:

Sisäilmaosaamisen

Aiemman osaamisen kuntotutkimuksesta ja/tai kuntoarvioista.


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 3kk
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Delete Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Delete on yksi Pohjoismaiden johtavista täyden palvelun ympäristöpalveluiden tarjoajista. Delete toimii Suomessa sekä Ruotsissa tarjoten asiakkaidensa liiketoiminnan kannalta kriittisiä erityisosaamisen palveluita sekä erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa sekä Kierrätyspalveluissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 1000 ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.