(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tutkimuskeskuksen kivilaboratorioon
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Tehtävänkuvaus

Etsimme kesäharjoittelijaa Metson Tampereen tutkimuskeskuksen kivilaboratorioon. Työtehtäviin kuuluu mm. erilaiset kivitestit, seulonta-analyysit ja niiden tulosten kirjaaminen erilaisiin järjestelmiin. Laboratoriotehtävät soveltuvat opintojensa alkuvaiheessakin oleville opiskelijoille.

Odotamme sinulta

Kyky koordinoida useita asioita yhtä aikaa, oma-aloitteisuus ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia laboratoriotyössä.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2019.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Metso Suomi on savuton työpaikka.