Kesätyöntekijä Turkuun siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi TURKUUN. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa. Pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Työtehtävät pitävät sisällään ylläpitosiivousta sekä asiakaskohteiden peruspesutöitä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 6 – 14 välille ja sijaisuus kestää toukokuun alusta elokuun puoleen väliin. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.


Tähän tehtävään toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa siivoustyökokemusta ja katsomme peruspesukokemuksen eduksesi. Työhön tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvä fyysinen peruskunto auttaa jaksamaan työssä. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 7.3.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/. Käytämme kesätyöhauissamme videohaastattelutyökalua. Videohaastatteluun valituille lähetetään kutsu ja ohjeistus sähköpostilla. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein. Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta: https://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot