(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Tuotetuki
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Haemme nimikkeenavauksen kesäharjoittelijaa Distribution Center Europen vara- ja kulutusosapuolelle Tampereelle. Kesäharjoittelija tuuraa vakituisia nimikkeenavaajia heidän kesälomiensa aikana. Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. tarjouskyselyt toimittajille ja uusien nimikkeiden avaaminen SAPiin.

Menestyäksesi

Tehtävä soveltuu hyvin teknisen alan AMK- tai korkeakouluopinnoissa jo pidemmälle edenneelle opiskelijalle.

Odotamme hakijalta:

  • itsenäistä otetta työhön
  • tekniikan ja teknisten piirustusten ymmärtämistä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja, SAP ja Aton- ohjelmien tuntemus on eduksi
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.