(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tuotantoon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Oletko vielä vailla kesätöitä? Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä kesätöihin Vantaalla sijaitsevaan teollisuuden alan asiakasyritykseemme.

Tarjoamme kokopäiväisen työn monipuolisissa tehtävissä ilmanlämmönsiirtimien tuotannon parissa. Kesän aikana opit tuntemaan yrityksen tuotteet ja opit tarkemmin niiden toimintaperiaatteista, näin syvennät osaamistasi niin teoriassa kuin käytännönläheisestikin. Työt ovat 2-vuorotyötä ja ne alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kesätyöt kestävät vähintään syyskuun loppuun saakka ja halutessasi ne voivat jatkua myös sen jälkeen.

Kesätyöt edellyttävät hakijalta motivoitunutta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteellista ja ahkeraa luonnetta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä. Myös kone- ja metallialan ammattitutkinto tai mahdollisesti tekniikan alan opinnot ovat eduksi hakiessasi tätä tehtävää.

Jätäthän hakemuksesi sivustomme kautta niin nopeasti kuin mahdollista, koska täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.