(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tuotantokiinteistöjen ja niiden ulkoalueiden kunnossapitotöihin
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme jätevoimalaan Itä-Vantaalle kesätyöntekijää tuotantokiinteistöjen ja niiden ulkoalueiden kunnossapitotöihin ajalle 2.5. – 30.8.2019. 

Työtehtäviisi kuuluu erilaisia kiinteistöhuoltotöitä jätevoimalassa ja kaukolämpölaitoksilla sekä ulkoalueiden kunnossapitotöitä, esimerkiksi nurmikon leikkuuta, kaikkien kiinteistöjemme alueella. Odotamme sinulta alan opintoja, kokemusta vastaavista tehtävistä, vastuullisuutta sekä innokkuutta työtehtävien oppimiseen. Työssä tarvitset kykyä työskennellä itsenäisesti, reippautta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.