Kesätyöntekijä, tuotantoinsinööri, sähkötyönsuunnittelu
Konecranes

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Oletko tekniikan alan opiskelija ja sinulla on jo aiempaa kesätyö tai harjoittelukokemusta valmistuksen ja tuotannon parissa? Kiinnostaisiko sinua ottaa kesätöissä seuraava askel ja työskennellä tänä kesänä sähkötyönsuunnittelijana? Tämä voi olla sinulla sopiva kesätyö!
 

Haemme kesätyöntekijää Hämeenlinnan sähkölaitetehtaalle sähkötyönsuunnitteluun. Tehdas valmistaa sähkökojeistoja pääsääntöisesti teollisuusnostureihin. Sähkötyönsuunnittelijana työskentelet läheisesti tuotannon, materiaalihallinnon, sähkösuunnittelun ja tilaustenkäsittelyn kanssa. Sähkötyönsuunnittelijan vastuulla on luoda osaluettelo SAP-toiminnanohjausjärjestelmään perustuen tehtyyn sähkösuunnitelmaan.
 

Miksi meille?
Pääset syventämään osaamistasi valmistavassa tuotannossa ja näkemään sitä hieman eri näkökulmasta kuin esimerkiksi tuotannon valmistavissa tehtävissä. Asiantuntijoidemme tukemana pääset kehittämään osaamistasi käytännössä. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!

Haluatko tietää lisää meistä työnantajana tai kesätöistä meillä? Tutustu meihin paremmin urasivustollamme! www.konecranes.com/fi/ura tai www.konecranes.com/fi/kesatyo 

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Soveltuvia tekniikan AMK tai yliopisto-opintoja (esim. sähkötekniikka)
  • Hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • Aiempaa työkokemusta valmistustoiminnoissa
  • Reipasta asennetta tarttua haasteisiin

 
Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä IT- taitoja ja kykyä oppia nopeasti uutta ja omaksua uusia järjestelmiä. SAP-osaaminen ja aiempi työkokemus sähkölaitevalmistuksesta katsotaan eduksi.
 
Kiinnostuitko? 
Mikäli haluat kartuttaa osaamistasi koneensuunnittelussa, jätä meille CV ja lyhyt saateviesti oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.3.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Pekka Rauhala: pekka.rauhala(at)konecranes.com tai p. +358401519926

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot