(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tuotanto
Oy Essity Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Kesätyöntekijä, tuotanto

 

Essityn Nokian pehmopaperitehdas valmistaa pehmopaperituotteita sekä kuluttajille että suurtalouksille. Segmenttiensä markkinajohtajiin kuuluvia tehtaan valmistamia tuotemerkkejä ovat muun muassa Lotus Soft Embo / Emilia / Nessu ja Tork. Tehtaalla työskentelee noin 200 henkilöä ja kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

 

Haemme useita kesätyöntekijöitä eri tuotantovaiheisiin pehmopaperitehtaalla.

 

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu

Pehmopaperitehtaan tuotannon kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu pehmopaperin valmistuksen monipuoliset tehtävät tuotantoprosesseissa joko paperitehtaalla, siistauslaitoksessa, jalostustuotannossa tai logistiikassa.

 

Edellytämme

Arvostamme teknistä koulutusta, tai meneillään olevia alan opintoja ja mahdollista aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuudesta. Myös oma-aloitteinen, joustava ja aikaansaava asenne ovat hakijan eduksi. Edellytämme valittavilta henkilöiltä 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta vuorotyöhön sekä yhteistyövalmiuksia toimia osana kannustavaa tuotantotiimiä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia ammatillisesti monipuolisissa työtehtävissä pehmopaperiteollisuudessa. Perehdytämme sinut työhön, jonka jälkeen pystyt työskentelemään itsenäisesti mukavien työkavereiden kanssa.  Tuotannon kesätyöntekijät sijaistavat vakihenkilöstöä vuosilomien aikana. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

 

Lisätietoja

Huomioimme haussa ainoastaan työnhakujärjestelmämme kautta saapuneet sähköiset hakemukset. Lisääthän CV/hakemuskirjeen työnhakujärjestelmäämme liitteenä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 28.2.2020. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan puhelintiedusteluja.

Essity Nokian tehdas on tupakoimaton työpaikka.

 

Yhdessä parannamme elämää joka päivä.

 

Työskentely Essityllä ei ole vain uraa; se on mahdollisuus tehdä maailmasta terveellisempi, hygieenisempi ja turvallisempi paikka. Vaikuttavilla innovaatioilla ja kestävillä ratkaisuilla pyrimme tavoittamaan vuosittain enemmän ihmisiä ja tarjoamaan välttämättömiä  ja olennaisia ratkaisuja hyvinvointiin.