(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tuotanto
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme kesätyöntekijöitä tuotanto-organisaatioomme

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.

Etsimme nyt Uudenmaan, Kaakkois-Suomen ja Länsi-Suomen tuotantoalueille kesätyöntekijöitä

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä käyttöalueesta sekä automaatio- ja valvomotoiminnoista. Tuotanto-organisaatiomme työllistää yhteensä noin 120 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta koko Suomen alueella.

Työtehtäväsi ovat osaamisestasi riippuen erilaisia tuotannon ja kunnossapidon töitä, esimerkiksi ennakkohuolto- ja korjaustöihin osallistumista sekä kunnossapitojärjestelmän ylläpitoa. Tilanteen mukaan työtehtävät voivat sisältää vuosihuoltotöiden suunnittelua sekä tuotannon raportointia. Lisäksi pääset osallistumaan tuotannon laitteiden häiriöiden selvityksiin sekä päivittäiseen käyttötoimintaan tehtävästä riippuen. Työskentelypisteesi sijaitsee jollakin alueen laitoksista.

Toivomme sinulta

  • energistä otetta työhön
  • ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • halua oppia lisää
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, 18 vuoden ikää sekä ajokorttia.

Lupaamme sinulle

  • vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa
  • ammattitaitoisen organisaation tuen
  • viihtyisän työyhteisön ja ajanmukaiset työkalut käyttöösi
  • mahdollisuuden soveltaa ja kasvattaa osaamista

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?42053263&lang=fi-FI

Ilmoitathan hakulomakkeella, miltä alueelta ensisijaisesti haet kesätyötä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa Petri Miettinen (Uusimaa) p. 050 311 1281, Matias Lipsanen (Kaakkois-Suomi) p. 050 374 1010 ja Antti Salomaa (Länsi-Suomi) p. 050 454 2459.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.