(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tuotannonsuunnittelu
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Etsimme tuotannonsuunnittelun harjoittelijaa Metson tehtaalle Tampereelle. Tämä on mielenkiintoinen mahdollisuus perehtyä toimihenkilötyöhön tuotannossa. Kesäharjoittelija tuuraa vakituisia tuotannonsuunnittelijoita heidän kesälomiensa aikana. Teet yhteistyötä suunnittelun, oston, tilauskonttorin ja työnjohdon kanssa.

Menestyäksesi

Olet innokas oppimaan uutta. Tehtävä soveltuu hyvin korkeakouluopinnoissa jo pidemmälle edenneelle opiskelijalle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta tuotannosta tai vastaavista tehtävistä. Kokemus tuotannonsuunnittelusta ja toiminnanohjausjärjestelmästä (esim. SAP) katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.