(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tuotannonsuunnittelija
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Haemme kesäharjoittelijaa Metson Tampereen tehtaan tuotannonsuunnitteluun. Kesäharjoittelija tuuraa tuotannonsuunnittelijoita ja saatavuuden suunnittelijaa heidän kesälomiensa aikana. Tehtävässä työskentelet läheisessä yhteistyössä mm. valmistusalueiden, tuotehallinnan, suunnittelun ja globaalin myynnin tuen kanssa.

Menestyäksesi

Tehtävässä vaaditaan hyvää teknistä osaamista ja kykyä lukea teknisiä piirustuksia. Tehtävät soveltuvat opiskelussaan pidemmällä oleville sekä ammattikorkeakoulu- että yliopisto-opiskelijoille. Hyvä englannin kielen taito ja kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä (mielellään SAP) on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tehtävään liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tilauskonttorin päällikköön Mikko Selimaahan, mikko.selimaa@metso.com

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.