Kesätyöntekijä, tuotannonkehitys (mekaniikkasuunnittelija)
Konecranes

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Oletko opinnoissasi suuntautunut mekaniikkaan tai tuotantotekniikkaan? Haluatko kehittää osaamistasi käytännön kesätyössä ja mahdollisuuksien mukaan myöhemmin myös lopputyön kautta? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!

Etsimme tulevaa mekaanista suunnittelijaa tukemaan tuotannonkehitystiimiämme Hämeenlinnassa. Toimenkuvaamme kuuluu tuotannonlaitteiden sekä testausjärjestelmien suunnittelu ja toteutus. Työssäsi tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä sekä tuotannon että tuotehallinnan ja suunnittelun ammattilaisten kanssa.
 

Miksi meille?
Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Etsimme mahdollisuuksia kehittää menetelmiämme sekä uusien että vanhojen tuotteidemme osalta. Tässä työssä tarvitsemme innokasta, mukautuvaa ja joustavaa tulevaisuuden suunnitteluosaajaa. Asiantuntijoidemme tukemana pääset hyödyntämään aiempia opintojasi ja kehittämään osaamistasi käytännössä. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!

Haluatko tietää lisää meistä työnantajana tai kesätöistä meillä? Tutustu meihin paremmin urasivustollamme! www.konecranes.com/fi/ura tai www.konecranes.com/fi/kesatyo 


Mitä odotamme sinulta:

  • Tekniikan alan menestyksellisiä opintoja (esim. konetekniikka, mekaniikan, tuotantotekniikka) ja tehtävään soveltuvia opintoja/kursseja pääosin jo suoritettuina. 
  • Hallitset mekaniikkasuunnittelun perusteet.
  • Suunnitteluohjelmien ja Office-ohjelmien hallintaa. Käytössämme on mm. Siemens NX 3D, AutoCAD 2D ja Teamcenter ohjelmistot.


Etua kesätyössä on myös rakenteiden valmistustekniikan ja lujuuslaskennan tuntemuksesta, sekä halusta oppia ja opetella uutta. Kesätyöpaikka sijaitsee Hämeenlinnassa (Ruunumyllyntie). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta kesätyön ajankohdasta sekä mahdollisesta lopputyöstä sovitaan erikseen. 
 
Kiinnostuitko? 
Mikäli haluat kartuttaa osaamistasi kanssamme, jätä meille CV ja lyhyt saateviesti oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.3.2021.  Liitäthän mukaan joko kopion opintosuoritusotteesta tai tuot muuten ilmi, millaisia alan opintoja olet ehtinyt suorittaa. Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäälliköt Kalle Päivärinta, 040 4856989 ja Mika Hukari 040 7559598.

 

 

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 18 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot