(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tuotannon työnjohtaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Tuotannossa on tarjolla työnjohdon harjoittelijan tehtävä Tampereella. Pääset oppimaan kokeneemman työnjohtajan rinnalle ja myöhemmin kesällä tuuraamaan vakituisia työnjohtajia heidän kesälomiensa aikana. Työtehtäviin kuuluu ihmisten johtaminen muun muassa varmistamalla päivittäisen työnteon edellytykset, ongelmatilanteiden ratkominen yhteistyössä sekä työturvallisuudesta huolehtiminen.

Menestyäksesi

Tämä tehtävä soveltuu esim. korkeakouluopiskelijalle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta tuotannosta tai vastaavista tehtävistä; työnjohdon tehtävissä johtamiskokemuksesta on etua. Tässä tehtävässä vaaditaan Office-ohjelmien osaamista sekä suomen kielen taitoa. Englannin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.