(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tuotannon kunnossapitotöihin Martinlaakson voimalaitokselle, 5 paikkaa
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme Martinlaakson voimalaitokselle tuotannon kunnossapitoon viittä kesätyöntekijää ajalle 2.5.–30.9.2019.

Työskentelet voimalaitoksen kunnossapitotöissä osallistuen kattila- ja turbiinilaitosten vuosihuolto- ja kunnossapitotöihin sekä rikinpoistolaitoksen vuosihuoltotöihin. Vuosihuollossa töitä tehdään tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Osallistut tarvittaessa myös jätevoimalan vuosihuoltoon, jolloin työntekopaikkasi on Itä-Vantaalla sijaitseva jätevoimalamme.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi kone- ja metallialan ammattikouluopiskelija tai 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, huolellisuutta sekä 18 vuoden ikää.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.