(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tuotannon kunnossapitoon Martinlaakson voimalaitokseen (5 henkilöä)
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme Martinlaakson voimalaitokselle tuotannon kunnossapitoon kesätyöntekijöitä (5 henkilöä) ajalle 2.5.–31.8.2018 tai 4.6-10.8.2018.

Työskentelet voimalaitoksen kunnossapitotöissä osallistuen kattila- ja turbiinilaitosten vuosihuolto- ja kunnossapitotöihin sekä rikinpoistolaitoksen vuosihuoltotöihin.  Vuosihuollossa töitä tehdään tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Osallistut tarvittaessa myös jätevoimalan vuosihuoltoon, jolloin työntekopaikkasi on Itä-Vantaalla sijaitseva jätevoimalamme.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi kone- ja metallialan ammattikouluopiskelija tai 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, huolellisuutta sekä 18 vuoden ikää.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitomestari Tuomo Manninen sähköpostitse tuomo.manninen(at)vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050-3266730 (arkisin klo 12-14).

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.