(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tuotannon kunnossapitoon jätevoimalaan, 5 paikkaa
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme jätevoimalaan Itä-Vantaalle viittä kesätyöntekijää Tuotanto-yksikköön ajalle 2.5.–30.9.2019. 

Työskentelet jätevoimalan vuosihuoltotöissä sekä osallistut päivittäisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin. Työtehtävät mekaanisessa kunnossapidossa ovat monipuolisia ja vaihtelevia, mikä takaa, ettei yksikään työpäivä ole samanlainen. Laitoksen vuosihuollossa (kesto n. 2-3 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Osallistut tarvittaessa myös Martinlaakson voimalaitoksen vuosihuoltoon, jolloin työntekopaikkasi on Martinlaakson voimalaitos.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan tai kone- ja metallialan ammattikouluopiskelija. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, huolellisuutta sekä 18 -vuoden ikää.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.