(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tuotannon kunnossapitoon jätevoimalaan (5 henkilöä)
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme jätevoimalaan Itä-Vantaalle kesätyöntekijöitä (5 henkilöä) Tuotanto-yksikköön ajalle 2.5.–30.9.2018.

Työskentelet jätevoimalan vuosihuoltotöissä sekä osallistut päivittäisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin. Työtehtävät mekaanisessa kunnossapidossa ovat monipuolisia ja vaihtelevia, mikä takaa, ettei yksikään työpäivä ole samanlainen. Laitoksen vuosihuollossa (kesto n. 2-3 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Osallistut tarvittaessa myös Martinlaakson voimalaitoksen vuosihuoltoon, jolloin työntekopaikkasi on Martinlaakson voimalaitos.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan tai kone- ja metallialan ammattikouluopiskelija. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, huolellisuutta sekä 18 vuoden ikää.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitomestari Mikko Grönlund p. 050 433 7835 arkisin klo 8-15 tai sähköpostitse mikko.gronlund(at)vantaanenergia.fi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.