(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tuotannon kokoonpano- ja asennustehtävät
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Tampereen tehtaamme tuotannossa tarjoamme useita monipuolisia kesätyötehtäviä kokoonpano- ja asennustehtävissä. Työt sisältävät esimerkiksi tarkkoja kokoonpanotehtäviä, mekaanista, hydraulista tai sähköasennustöitä, tulitöitä, testausta ja tarkastusta. Tuotannon kesätyötehtävät ovat tarjolla Tampereella.

Menestyäksesi

Tehtävät soveltuvat sekä ammattikoulu- että korkeakouluopiskelijoille. Opiskeluala voi olla tehtävästä riippuen esimerkiksi kone- ja metalliala, sähkö- tai automaatioala tai tuotantotekniikka. Osa tehtävistä ei vaadi aikaisempaa saman alan kokemusta, mutta jotkut tehtävät vaativat kokemusta kokoonpanosta, konepaja- tai prosessiteollisuudesta, kunnossapidosta, automaatio- tai sähköasennuksesta tai piirustusten lukutaitoa. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.