(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tonttiyksikköön, 1 kpl
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Espoon kaupunki omistaa kolmanneksen koko Espoon maapinta-alasta. Teknisen ja ympäristötoimen tonttiyksikkö huolehtii kaupungin maaomaisuuden kehittämisestä. Yksikössä valmistellaan maa- ja vesialueiden sekä tonttien ostamiseen, myymiseen, vaihtamiseen, vuokraamiseen ja lunastamiseen sekä maankäyttösopimuksiin liittyvät asiat. Yksikössä työskentelee noin 20 henkilöä.

Haemme joukkoomme kesäharjoittelijaa. Kesäharjoittelijana pääset monipuolisesti mukaan kaupungin maaomaisuuden hallintoon liittyviin tehtäviin. Työhösi kuuluu mm. maaomaisuuteen liittyviä selvityksiä sekä maaomaisuusrekisterin ylläpitoa. Keskeinen työvälineemme on Trimble Locus -paikkatieto-ohjelmisto. Toimialan esikunnan kesäsulkemisen ajan (enintään kaksi viikkoa heinäkuussa) kesäharjoittelija hoitaa asuntoyksikön asukaspalvelun puhelinpäivystystä toimistotyöaikana.

Työpaikan nimi:
Kesäharjoittelija tonttiyksikköön

Työaika:
36 h 45 min

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Alan opintoihin suuntautunut yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelija.

Arvostamme: Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta tonttiyksikön toimialaa kohtaan sekä kokemusta Trimble Locus -paikkatieto-ohjelmasta.

Kaupungin tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Toimialan esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.