Kesätyöntekijä, toimistotyö, 6 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Kesätyöntekijöiden tehtävät painottuvat dokumenttien hallintaan. Työtehtävät sisältävät skannausta, metatietojen ja dokumenttien tallennustyötä sekä mahdollisesti työtehtäviä paperiarkiston parissa.
Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja joiden dokumentteja työtehtävissä tallennetaan. Tehtävänkuvasi voi vielä tarkentua valmiuksiesi ja osaamisesi mukaan. Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen.
Edellytämme kesätyöntekijältä aktiivista otetta työhön sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Laskemme eduksi hyvän suomenkielen taidon sekä tietoteknisen osaamisen.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.
Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työaika: 36.75h/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Vähintään 15 vuoden ikää.

Tehtävässä edellytetään: Hyvää suomenkielen taitoa sekä täsmällisyyttä.

Arvostamme: Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä huolellisuutta ja aktiivisuutta.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot