Kesätyöntekijä toimistosiivoukseen, Helsinki
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

L&T tarjoaa tänäkin kesänä satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea. Etsimme nyt osaavaa ja reipasta 

 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ  TOIMISTOSIIVOUKSEEN! :)

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettavalle ja reippaille lomasijaiselle Helsingin Keskustassa. Toimistosiivoustyö sisältää sosiaalitilojen, konttorin ja muiden yleisten tilojen siivousta. Kyseessä on siis kausiluontoinen työ 26.5 - 14.8.2020 välillä. Työajat ovat klo. 6.00-14.00, joten aikaa jää mainiosti loppupäiväksi, vaikkapa rannalla löhöilyyn tai jätskin nauttimiseen kaupunkikierroksella :) Palkka on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen PL 2, eli 10,67€/h (n. 1718€kk). Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys, joka on välttämätön työn aloittamiseksi.

 

Tärkeä osa työtäsi on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen, joten olethan luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit asiakkaita. Askeleita kertyy päivän aikana runsaasti, joten aiemmasta liikuntaharrastuksesta on tässä työssä hyötyä. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä.

 

Asiakkaamme toiveesta, sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta tai koulutustaustaa siivous-alalta, sekä riittävä suomen kielen taito.

 

Saat meiltä käyttöösi nyky-aikaiset työvälineet, kattavan perehdytyksen työhön ja loistavat työkaverit tueksi arjen keskellä. Hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet, mikäli intoa ja tarmoa vaan löytyy.

 

Kuulostaako passelilta kesäduunilta? Lähetä hakemuksesi 23.2.2020 mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja paikka täytetään heti sopivan kesätuuraajaan löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1335610
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre32380832.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki