(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, toimistokoordinaattori
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Haemme nyt Hämeenlinnan tehtaille aulapalveluun kesätyöntekijää toimistokoordinaattorin rooliin kesäloman sijaiseksi. Tehtävässä vastaat aulapalvelusta, paikallisesta viestinnästä sekä esimiestemme tukemisesta erilaisissa päivittäisissä askareissa. Lisäksi tehtävään kuuluu assistant controllerin kesäloman sijaisuus. Tämä työ sisältää tehtaiden viikkoraporttien luomista, lukujen syöttö taloushallinnon järjestelmään sekä raporttien jakelu sähköpostilla valituille henkilöille. 

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä työssä:

  • Vieraiden vastaanottaminen
  • Erilaisia tehtäviä liittyen paikalliseen viestintään ja mahdollisesti käännöstehtäviä.
  • Toimiston ja tehtaan yleisten asioiden koordinointia yhdessä sidosryhmien kanssa esimerkiksi siivouksen, vartioinnin ja tehdasruokailun suhteen.
  • Viikkoraporttien luomista ja jakelua


Miksi meille?
Tässä kesätyössä sinulla on vaihtelevat ja käytännön läheiset työtehtävät ja pääset elämään Hämeenlinnan toimipisteemme arkea yhdessä hyvän työporukkamme kanssa. Kartutat osaamista esimerkiksi erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta, viestinnästä ja monenlaisten käytännön asioiden koordinoinnista. Assistant controller tehtävissä saat käytännön kokemusta myös taloushallinnon raportoinnista.  Kuulostaako sinulle sopivalta tehtävältä? Tutustu vielä odotuksiimme sinulle ja jätä sitten hakemus!

 

Haluatko tietää lisää meistä työnantajana tai kesätöistä meillä? Tutustu meihin paremmin urasivustollamme! www.konecranes.com/fi/ura tai www.konecranes.com/fi/kesatyo 

Mitä me odotamme sinulta?

  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja proaktiiviseen viestintään.
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa.
  • Halua oppia uutta.
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta
  • Hyviä Excel-ohjelman perustaitojen osaamista. Lisäksi SAP, Qlikview sekä PowerBI osaaminen ovat työssä eduksi. 


Tässä tehtävässä on oltava positiivinen tiimipelaaja, jolla on halua tarttua monipuolisesti erilaisiin asioihin ja kehitystehtäviin avoimin mielin. Kyky ja halu viestiä asioista proaktiivisesti on myös keskeinen osa tehtävässä onnistumista. Tehtävässä ollaan aika ajoin myös esillä opastaen ja viestien, joten toivomme että osaat toimia ja viihdyt myös yleisön edessä. Talousraportointi vaatii tarkkuutta, hyviä IT-taitoja ja kiinnostusta numeroihin.

Kesätyöpaikka sijaitsee Hämeenlinnan tehtaallamme (Ruununmyllyntie 13). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-elokuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin.

Kiinnostuitko?   
Mikäli olet kiinnostunut meillä työskentelystä, lähetä CV ja lyhyt saateviesti oheisesta linkistä urasivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.  Lisätietoja tehtävästä antaa General Manager Janne Martin, p. +358 400 610856.