(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, toimisto- ja toimitilahuollon tehtävät
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.
 

Haemme työkaveriksi vähintään 18-vuotiasta ylioppilasta, jonka tavoitteena on kaupallisen alan opinnot.
Meillä Finnverassa saat kesän aikana mahdollisuuden tutustua rahoitusalaan ja siihen, kuinka edistämme suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä.

Kesätyössäsi hoidat monenlaisia toimintaamme tukevia toimisto- ja toimitilahuollon tehtäviä, jotka painottuvat enemmän käytännön tekemiseen kuin tietokoneen ääressä työskentelyyn.

Kesätyöntekijänä

- olet yhteyshenkilönä palveluntarjoajiin
- vastaat toimistomme yleisviihtyvyydestä ja siitä, että neuvotteluhuoneissamme on aina riittävä ja toimiva varustus
- välität huoltoyhtiölle toimitilaamme liittyviä korjaus- ja huoltopyyntöjä
- huolehdit postilähetyksistä
- järjestelet varastoa
- avustat tarvittaessa johdon assistentti- ja asiakirjapalvelut-tiimejä

Työsuhde kestää 3-4 kuukautta alkaen toukokuun puolivälissä tai sopimuksen mukaan.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Haluat auttaa työkavereita ja tykkäät tehdä asioita ryhmässä, mutta kykenet kantamaan vastuuta ja toimimaan myös itsenäisesti. Arvostamme, jos olet toiminut tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti esim. harrastustoiminnassa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja työkaverien tuen työyhteisössä, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys. Viihtyisä työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Videolla kesätöissä rahoitusneuvojana aloittanut Samuli kertoo työstään nuorena työntekijä Finnverassa. Nyt Samuli työskentelee rahoituspäällikkönä suuryritykset -liiketoimintayksikössämme.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 17.2.2020.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin suppean turvallisuusselvityksen.
 
Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.