(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tietoliikenneasentajaharjoittelijan tehtävään
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Tulisitko vastuulliseen kesäduunipaikkaan harjoittelemaan opiskelualasi töitä käytännössä?

Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme tietoliikenneasentajaharjoittelijaa pääkaupunkiseudulle

Työskentelet pääsääntöisesti vasta uusituissa tiloissa Vantaan Vapaalan pääkonttorillamme, mutta työhön sisältyy matkustamista eteläisen Suomen alueella (Helsinki-Turku-Tampere). Tyypillinen työpäiväsi koostuu tietoliikennetekniikan vianselvityksistä ja asennustöistä kiinteistöjen talotekniikka- ja etähallintayhteyksien parissa. Lisäksi pääset perehtymään rakennusautomaatiojärjestelmiin ja huolehtimaan asetusten muutostöistä.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Mikäli sinulta löytyy alla lueteltuja asioita, niillä pääset jo pitkälle:

  • Opiskelet esim. tietotekniikkaa tai talotekniikkaa (rakennusautomaatio)
  • Sinulta löytyy ajokortti ja valmiutta liikkuvaan, itsenäiseen työskentelyyn asiakaskohteissa Etelä-Suomen alueella
  • Tuntemusta TCP/IP ja Ethernet verkkojen arkkitehtuurista, konfiguroinnista ja vianselvityksestä verkkolaite- ja Windows-ympäristöissä
  • Plussaa on talotekniikan ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa, mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneille Mehwishille (lue tarina) ja Larille (lue tarina) kuuluu nyt. Lisää kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri.

Ei haluta leveillä, mutta kesäcaverit arvioivat Caverionin vuoden 2019 Vastuullisimmaksi kesäduunipaikaksi 1000plus-sarjassa. Lisäksi 100 % Caverionin kesäcaverikyselyyn 2019 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 15.3.2020 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter