(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Testausteknikko
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Innostutko elektroniikasta, testauksista, sähköisistä mittauksista ja mittalaitteista? Piditkö opinnoissasi erityisesti näihin liittyvistä kursseista? Tule Muratalle kesätöihin Testausteknikon tehtäviin!

Etsimme nyt kesätyöharjoittelijaa testausteknikon tehtäviin tuotekehitysyksikössämme testilaboratorioon toimipisteellemme Vantaan Martinlaaksoon. Työskentelet osana testaustiimiä, jonka vastuulla ovat MFI:n komponenttien ja MEMS-elementtien tuotetestaus ja validointi. Kesätyöntekijänämme keskeisimpiä tehtäviäsi ovat erityyppisten testien tekeminen elektroniikkalaboratoriossa. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi tuotteiden rasitus- ja ympäristötestausta sekä muita laboratorion avustavia tehtäviä mm. kaapeleiden tekoa, pieniä juotostöitä ja 5S aktiviteetteja. Tehtävässäsi toimit läheisessä yhteistyössä tiimimme insinöörien ja teknikoiden kanssa.

Tässä kesätyössämme opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja osallistumalla tuotekehitysprojekteihin. Kesätyömme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi erityisesti tuotetestauksen ja laboratoriotyöskentelyn osalta ja kartutat arvokasta työkokemusta kansainvälisessä, kasvavassa yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan timanttisten osaajiemme kanssa. Tuotteemme toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa, mikä tuo työhösi kiinnostavia piirteitä ja haasteita.

Odotamme kesätöihimme haluavalta:

  • Tekniset opinnot ovat eduksi
  • Käytännön kokemus sähköisistä mittauksista ja työskentelystä laboratoriossa ovat eduksi
  • MS Office työkalujen käytön hallintaa
  • Uusien työssä tarvittavien laitteiden nopea oppiminen
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Halua työskennellä eri vuoroissa (aamu, ilta, viikonloppu)

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet itsenäinen, käsillä tekevä ja innokkaasti kyselevä ja omatoiminen tyyppi, joka viihtyy laboratorioympäristössä ja haluaa jatkuvasti oppia uutta. Sinulla on myös mahdollisuus päästä jatkamaan osa-aikaisena työntekijänä kesätöiden jälkeen mm. viikonloppuvuoroissa.

Kuulostaako sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!
Pääset mukaan hakuun jättämällä meille yhteystietosi, CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä viimeistään 28.2.2020. Haastattelemme hakijoita jo haku aikana.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Roininen +358 50 407 7256, sekä Noora-Mari Nevalainen +358 40 561 0557.