(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Test Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Etsimme insinööriharjoittelijaa testaussuunnittelutiimiimme tuotannon testilaitteiden kehitykseen ja ylläpitoon. Työskentelet osana MEMS Test Development- ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset. Keskeinen tehtäväsi on puhdastilaympäristössä olevien tuotannon testilaitteistojen päivittäinen seuranta sekä tuki. Lisäksi pääset osallistumaan laitteistojen ja mittauksien jatkuvaan kehittämiseen sekä tuotanto että laboratorioympäristössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sekä mittaustekniikan että elektroniikan tuntemusta teoriassa ja käytännössä. Sinulla on soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen mielellään mittaustekniikkaan, fysiikkaan tai elektroniikkaan. Ymmärrät laajasti fysikaalisia ilmiöitä ja hallitset tilastollisia menetelmiä. MEMS- tai puolijohdeteknologian sekä ohjelmoinnin tuntemuksesta on etua.

Olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Viihdyt tuotanto- ja laboratorioympäristössä ja olet joustava sekä halukas oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja osallistumaan anturielementtien sähköisiin mittauksiin tuotantoympäristössä. Toimit läheisessä yhteistyössä anturisuunnittelijoiden ja MEMS-prosesseista vastaavien kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja elämänlaatua. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Osaava ja innostunut henkilöstö on liiketoimintamme voimavara ja kilpailukyvyn perusta ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittymään kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Viljakainen 050-4066741. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 28.2.2020 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.