(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä terassilasimyyntiin!
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Lumon Suomi Oy
Lumon yhtiöt on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin. Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Tärkeimmät vientimaat ovat Espanja, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Venäjä, Ranska, Sveitsi ja Kanada ja USA. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa ja Kanadassa. Yhtiön liikevaihto on n. 120 milj. euroa. Konsernissa työskentelee yli 950 henkilöä.
www.lumon.fi.
Toimenkuva
Terassilasitusten myynnin kovin sesonki on käynnistymässä, ja nyt tarjolla on paikka tuloshakuisessa myyntitiimissä. Lumon-myyjänä pääset suoramyynnin monipuoliseen ja vauhdikkaaseen maailmaan! Tarvitset tässä työssä vain motivaatiota menestymiseen ja hyvää asennetta asiakaskohtaamisiin.
Odotamme sinulta
Toimit järjestelmällisesti yhdessä tiimin kanssa, ja kannustatte toisianne entistä parempiin tuloksiin. Kierrätte alueita ja kerrotte asiakkaille terassilasiratkaisuista sekä suunnittelette asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Apunasi on tekninen tuki, sinun täytyy vain saada asiakas kiinnostuneeksi. Päiväsi koostuvat uusasiakashankinnasta, asiakaskäynneistä ja kauppojen klousaamisesta. Voit siis keskittyä työssäsi ainoastaan sen oleelliseen osaan, eli kaupantekoon. Toimistomme on Vantaalla, mutta suurimman osan ajasta toimit yhdessä tiimin kanssa asiakasrajapinnassa kentällä.

Odotamme sinulta kovaa motivaatiota tehdä tulosta ja erinomaista asennetta! Nautit ihmisten kohtaamisesta ja sinulta löytyy hyvä asiakaspalveluasenne. Tässä tehtävässä pääset kiinni hyvään tienestiin.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan ja sen päälle erittäin kannustavan provision. Olet työskentelytavaltasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja aktiivinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Työsi edellyttää, että sinulla on auto käytössä.
Koulutus ja työkokemus
Tärkeintä on oikea asenne, into ja halu kuulua meihin ja olla edustamassa Lumonin tuotteita. Pääset osaksi uutta energistä myyntitiimiä ja tarjolla on hyvä koulutus tehtäviin, toimivat tekniset apuvälineet ja mahdollisuuksia kehittyä. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja lupaavan myyntialueen, alan huipputuotteet, joustavat työajat sekä erittäin kilpailukykyisen palkkausmallin. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista.
Muut tiedot
VMP Group avustaa meitä tässä haussa, joten ole hyvä ja hae tehtävään 20.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta sekä liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätiedot: Lumon
Kesto
n. 3kk
Lisätietoja
Tiina Sandell, tiina.sandell@vmp.fi, 040 3075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.