(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä teollisuusputkistohitsaustehtäviin, Pietarsaari
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Tulisitko meille oppimaan hitsaajan töitä käytännössä?

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää teollisuusputkistohitsaustehtäviin Pietarsaaren alueelle.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan olet täysi-ikäinen, sinulla on ajokortti sekä levyseppähitsaajan tai metallialan opintoja käytyinä, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4. 

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 10.3.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter