(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, teollisuus (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Meillä on nyt haussa Valkeakoskelle erilaisiin sekatöihin teollisuuteen

KESÄTYÖNTEKIJÄ.


Tarjolla on kesätyöpaikka sinulle, jolla on halu tehdä töitä oma-aloitteisesti ja hyvällä asenteella!

Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden avustavista tehtävistä sekä ahkeraa ja työhönsä sitoutunutta työntekijää. Voit olla vastavalmistunut ja ensimmäistä työpaikkaasi etsimässä, mutta alan koulutus ei ole välttämätön.

Työ edellyttää omaa autoa liikkumiseen, sillä työpaikalle ei ole pääsyä julkisilla kulkuneuvoilla. Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30. Töitä on tarjolla määräaikaisesti noin 2 kuukaudeksi joko vuokrauksen kautta tai suoraan asiakkaalle työllistyen, tämä tarkentuu vielä. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n asiakkuusvastaava Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=437 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.